2011. június 25., szombat

Dobozka

Csütörtök este levágtam egy darabka bordó vásznat és majdnem el is készült még aznap a dobozka. Tegnapra csak pár öltés maradt és az összeállítás.

Könnyen lehet, hogy nem a legmutatósabb, de az anyagnál a színre koncentráltam és későn jöttem rá, hogy lehetne kevésbé sűrű is.































És mint az előző képen látszik egy picit, kötögetek is. A képen a laminária egyik részlete adta a dobozka alapját. Íme, hogy hol is tartok. Van még dolgoznom rajta, az biztos.

2011. június 23., csütörtök

Csillagos minta

Elkészült a múltkor mutatott csillagos minta. Anyu beleszeretett és táska lesz belőle.
A szerkesztőségbe viszont soha nem ért oda . Macsi volt olyan drága, hogy kaptam anyagot és fonalat, hogy ha van kedvem készítsem el ismét. Két évet várni kellett rá, de íme.

2011. június 20., hétfő

Játék

Egy ideje gondolkodom rajta, hogy játékot hirdetek. Igaziból nincs semmi apropója a dolognak, csak ilyen kedvem van.

Két nyertes lesz. Az egyikük a képen látható piros átmenetes sálat fogja nyerni, a másikuk pedig a sokszínű sálat a képről és egy hímzéssel díszített 13,5 centi *13,5 centis dobozkát.
Jó tudom, nem most van a sál szezonja, de lesz idén is tél.
















A feltételek nagyon egyszerűek. Ha eddig nem voltál rendszeres olvasóm, akkor most kérlek legyél az, ne hirdesd meg a saját oldaladon a játékot, és várok némi ötletet -akár képet csatolva is - hogy mit raknál te a dobozka tetejére. Nem biztos, hogy az ötletekből veszem a nyertes ajándékát, de szerintem sok inspiráló ötletet fogok kapni.

A jelentkezési határidő július 15.

2011. június 17., péntek

Laminaria segítség

Ki kötött már laminária kendőt?

Az bejelölt jeleket valahogy nem értem angolul és így elakadtam. :-( Valaki legyen olyan drága és fejtse meg nekem. Előre is köszi.

2011. június 13., hétfő

Az elmúlt hetek alkotásai

Íme pár hímzés amivel az elmúlt hetekben foglalatoskodtam. 3 rr minta a bonsai rr-ből (a foltos is ide tartozik) Lanarte rose triptych kezdemény, rose quaker SAL kezdemény, egy csillagos táska ami egyszer már elkészült a magazinnak, de ugye oda soha nem ért.






Szombathelyi tali június

Ismét sikerült találkoznom a lányokkal Szombathelyen. Nagyon örülök, hogy elmentem mert végre újra találkozhattam Ányival és Claudiussal is. :-) Na és persze Judd kincses birodalmát is jó volt látni. De nem is tudom, hogy még miről beszéljek, hisz annyi minden eszembe jut. Meséljenek hát a képek (Még több kép itt: http://mannamaria.multiply.com/photos/album/251 )





2011. június 5., vasárnap