2013. július 31., szerda

Egy kiállítás margójára

Egy vasárnap este, talán 16-án jött valami beütés, hogy nekem neveznem kell a keresztszemes kiállításra. Igenám, de vidéki lyányként nem olyan egyszerű a képek feljuttatása, postára meg nem bíznám a drága kincseim. Milyen mázli, hogy van a munkahelyemnek budapesti irodája, majd ott a kollegina talán beviszi. Hétfő reggel telefon, ha feljuttatom megoldható, gyors kérdés a főnökék felé, kiderült hogy másnap mennek. Este nagy nehézségek árán kiválasztottam 5 képet és vártam a csodát.

A piszkos anyagiak miatt nem is terveztem a kiállítás meglátogatását, de mikor 26-án este 8-kor olvastam a mailjaim közt, hogy díjazott lettem, némi anyai finom kérdés hatására eldőlt, hogy megyek.

Megérte, több szempontból is. Csodás alkotásokat láttam, amik inspiráltak. Jó volt látni a többi alkotót és öröm volt, hogy több díjazott nevéhez is tudtam arcot kötni.
A második nagy meglepetés ott ért a megnyitón, mikor kiderült hogy a díj mellett egy különdíjat is kapok. Itt szeretném megköszönni a szervező Éva Kézimunkának a díjat és az Xszemesboltnak a különdíjat.Akiket még köszönet illet, azok elsősorban a szüleim, akik az első elnéző mosolyoktól eljuthattak addig hogy büszkék lehetnek rá, hogy ilyen hobbit találtam. Köszönet a szombathelyi KBK (Közös Bökködök Köre) tagjainak a havi találkozókért, az inspirációkért és hogy közösen nézhettük meg a kiállítást. Köszönet a kollégáknak a képek el és hazajuttatásáért.Köszönet a barátaimnak, hogy hittek bennem és ösztönöztek, hogy próbáljam meg. Köszönet minden kedves hímzőstársnak, akiket ezen hobbi révén megismertem és a barátaimnak mondhatok.  (lassan akkora bejegyzést írok, hogy egy Oscar-díjas nem mond ekkora beszédet :P )

További képek itt

8 megjegyzés:

Nanga írta...

Milyen rendes főnökeid vannak :)))
Gratulálok, Ancsa!!

Rozy írta...

Gyönyörű ez a kép, nagyon megérdemelte a díjat, mármint Te érdemelted meg. Gratulálok! Igazán Oscar díjasra sikerült a k6szönet, de legalább annyira büszke is lehetsz, mint aki Oscart kap, sőt :-)

Cathlen-Kata(katamese.hu) írta...

Szívből gratulálok Dana/Ancsa! Megérdemelted a helyezést, mert nagyon nagy munkát vittél!
Azért kíváncsi vagyok mit nyertél, ha nem titok!
A köszönetnyilvánítás nagyon tetszett! Ez tényleg sokkal többről szól mint egy Oscar szobor.
Kata

mannamari írta...

Köszönöm :)

A díj egy lovas RTO készlet volt, a különdíj pedig egy Zweigartos anyagcsomag, egy darabig lesz mire varrnom.

Vera írta...

Gratulálok!Gyönyörű munkáid vannak!

márti írta...

Gratulálok,nagyon szép ez a kép.Megtudhatom milyen készlet ,minta?Köszönöm

Bernadett Rauski írta...

Gratulalok Annamaria.:)
Szep munkak es fotok.:)

Klaudia írta...

Gratulálok:)